Dagelijks ben ik op zoek naar ludieke materialen en spannende vormen, die mij aanzetten tot vernieuwende combinaties. Deze zienswijze is mijn passie en vergezelt me waar ik ook ben. Speuren, vinden, ontvangen en formeren, het creatieproces is altijd bij me. Vanuit deze artistieke basis run ik sinds een aantal jaren Studio Siert. Een creatieve smeltkroes van kunst creëeren en kunst toepassen. Een grote inspiratiebron blijft voor mij de natuur. De schoonheid van de nerf van een blad, van een wolken formatie, maar ook de menselijke hand in eeuwenoude kunsten en symbolieken blijft mij boeien. Te voelen dat alles uit die ene bron voortkomt en verbonden is met elkaar, in tijd en geest. Zo verbleven alle losse onderdelen van mijn kunstobjecten eerst ergens anders, maakten een reis naar mijn atelier en komen vervolgens op een dag, in een kunstwerk van mij terecht. Dat fascineert mij en noem ik magie van de schepping en vormt de basis van mijn bedrijfsquote:

“Alles is er al, de kunst zit ín de formatie”