Project 2017: Herinrichten en stylen, woonhuis particulier, kamer-en-suite, jaren ’30 stijl.

Oorspronkelijke situatie

Woonwens:  Meer eenheid en rust in interieur, advies bij kleurkeuze, stoffering en kamerindeling.

Plan van styling visueel gemaakt.

Marcel Vehof, ( 45 ) over Studio Siert: 

“ Arjanne inventariseerde mijn interieur wensen op een erg prettige manier. In zorgvuldige samenspraak met mij, kwam zij met een vernieuwend en sprankelend plan. Zij wist het meubilair waar ik aan gehecht ben respectvol te combineren met stijlvolle vintage en andere smaakvolle woonaccessoires. De kleuren combinaties die zij uitkoos voor de muren en de stoffering passen erg mooi bij mijn overige inrichting en dragen zeker bij aan de sfeer in huis. Ik zou Arjanne haar interieurstyling en haar leuke ideeën zeker aanbevelen! “

 

 

Oorspronkelijke situatie van leegstaande lagere school. ( foto boven )

Styling Studio Siert, nieuwe situatie ( foto’s beneden )

 

Project 2017:  Inrichting flexwerk ruimte ‘de Groeiplek’ Assen    

Opdracht was low-budget de ruimte in te richten als flex werkplek. Gezien het pand onder anti leegstand beheer valt kunnen er geen structurele investeringen gedaan worden.

Studio Siert styling:

Door creatief gebruik te maken van ‘gratis-af-te-halen’ meubelen, te stylen met kringloopmaterialen, boomstronken en -stammen is er een nieuw sfeerbeeld ontstaan, in een van oorsprong kale ruimte. Mijn bedrijfsformule en lijfspreuk “Alles is er al, de kunst zit in de formatie” is hier optimaal tot zijn recht gekomen!