‘Op zoek naar de schoonheid in jouw interieur!’

Mijn styling advies is toepasbaar in elk interieur of ruimte waar schoonheid gezien mag worden! Ik laat me leiden door mijn artistieke aanleg, gevoel voor sfeer, vorm en materiaal. Net als in mijn kunst zoek ik in een interieur ook naar spannende, nieuwe formaties. Creatieve oplossingen die jouw inrichting een frisse, nieuwe uitstraling geven of net die andere ‘touch’ waar je al zo lang naar op zoek was.

Ik werk graag met doorleefde, karakteristieke materialen en bestaande spullen. Soms is er niet veel nodig, soms wat meer. Wellicht kan mijn kunst ook toegevoegde waarde geven aan het geheel? Ik vernieuw alleen daar waar nodig, vanuit mijn passie en vanuit het oogpunt van duurzaamheid.

Past mijn stijl en dit eco-vriendelijke handelsmerk bij jou als persoon of bij de filosofie van jouw bedrijf? Daag mij uit en we gaan samen op zoek naar die unieke schoonheid die jouw of jullie interieur weer tot leven wekt!

Mijn werkwijze voor particulieren:
Ik bezoek de locatie waarin ik afstem op sfeer, persoonlijke wensen en budget. Hierbij geef ik mijn eerste advies. Dit kost € 65,- Klikt het wederzijds en wil je in zee gaan met Studio Siert, dan maak ik een uitgebreider interieur plan met moodboard en plan van aanpak. Dit kost € 150,-  Voor de vervolg uren, waarin ik kan zorgen voor uitvoering en styling, bereken ik een uurtarief van € 55,-.

( deze prijzen zijn excl. reiskosten buiten een straal van 15 km. van mijn woonplaats Roden, Drenthe )

Bedrijven informeer ik graag persoonlijk op maat. Neem vrijblijvend contact op, via onderstaande link.

Neem vrijblijvend contact op