“Kunst als uitnodiging tot blijvende verbinding”

Een gedenk-, altaar- of totemobject, welke naam je er ook aan geeft. In vele culturen is het een passend gebruik om iets of iemand te gedenken. Een open uitnodiging tot een blijvende verbinding met een dierbare of juist met de kracht in jezelf!

Deze kunst is een vorm waarin persoonlijke voorwerpen een tastbare plek krijgen en liefdevol samenkomen. Ook kun je op een pakkende manier een speciale gebeurtenis bekrachtigen, bijvoorbeeld een kind dat het ouderlijk huis verlaat, een afscheid, een trouwerij of andere overgangsrite.

Mijn manier van werken, met gevonden of bestaande materialen leent zich heel goed voor het maken van gedenk- en kracht objecten. Misschien heb ik al als iets gemaakt waar je heel blij van wordt, maar zelf of samen iets creëren kan ook heel verbindend zijn!

Ik bied verschillende mogelijkheden.

In opdracht.

In zorgvuldige afstemming creëer ik een gedenk- of altaarobject in opdracht.

In mijn atelier.

Mijn atelier in Roden is een uitnodigende plek om samen aan een object te werken. Je kunt hierbij denken aan ieder een eigen creatie of samen met vriendin, broer of zus te werken aan een gezamenlijk project. Graag ga ik samen met jou of jullie op zoek naar die magische formatie waarin alle voorwerpen en dierbare vondsten de plek krijgen die ze verdienen!

Voor teams, vriendengroepen en gezinnen is dit een hele mooie vorm, om dichter bij elkaar te komen, als team-building of gewoon voor de gezelligheid! Dit kan allemaal in mijn atelier in Roden of mogelijk ook op locatie. Informeer naar de mogelijkheden. Voor particulieren, zie onder ‘tarieven’.  Voor bedrijven maak ik graag een passende offerte op maat.

Neem vrijblijvend contact op